Mi Amigo special tijdens het Pinksterweekend

Webradio KL85 brengt het ganse Pinksterweekend een MI AMIGO special. Zomerse temperaturen, wat afkoeling zoeken op je gazon – of wat daar van overblijft na weken droogte –  in je eigen veilige bubbel en op de achtergrond genieten van oude programma’s van zeezender Mi Amigo. Dit verlengd weekend voldoet aan al die voorwaarden.

De Mi Amigo Special op KL85: dat is een weekend lang terug naar de muzikale golven vanaf de Noordzee.  Radio Mi Amigo,  de zeezender die na 31 augustus 1974 elke BOB’er en Nederlandse marechaussee met verstomming sloeg. Hoe ze op fijne wijze het Verdrag van Straatsburg wisten te omzeilen maar hoe ook op privévlak elk van die medewerkers een prijs hebben moeten betalen. Maar alles voor de lusiteraar!

Meest beluisterde van de Benelux

Mi Amigo, gestart op 1 januari 1974, werd voor de komende vier jaar het meest beluisterde station in de Benelux.  Het station werd dan ook gedragen door radio iconen die zijn voorgaande niet kenden zoals Marc Jacobs, Stan Haag, Maurice Bokkenbroek, Peter van Dam, Joop Verhoof, Bart van Leeuwen, Rob Hudson, Frank van der Mast.

KL85 zendt dit weekend oude programmabanden van de zeezender uit: interviews, gastprogramma’s, originele programma’s. Veel herinneringen maar ook aandacht voor de toekomst. Luisteren naar KL85 doe je via https://kl85.net/player

Het programmaschema voor het Sinksenweekend, vind je op deze link

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s