Radio Bingo laat luisteraars kiezen

Het is bijna een jaar geleden dat er verkiezingen waren in België. De kiezer schudde in mei 2019 de politieke kaarten goed door elkaar, zo grondig dat nieuwe verkiezingen niet volledig uitgesloten zijn. Deze week kan men in Roeselare al opnieuw stemmen: niet voor een politieke partij maar voor een Top 100 op Radio Bingo.

Radio Bingo (97,4 MHz) heeft iets met overzichtslijsten. Zo waren er tijdens de coronacrisis vier succesvolle edities van de Corona Top100, twee edities van de Feest in je Kot Top 100 en vorige week was er nog de Eurosong Top 100. En de 60.000 inwoners van Roeselare vroegen om meer.

Daarom kunnen de luisteraars deze week zelf bepalen welke Top 100 ze willen horen. Misschien een Nederlandstalige? Of Best of the 90’s? Suggesties doorgeven kan tot en met vrijdag 22 mei 2020 via de Facebookpagina van Radio Bingo of www.radiobingo.be.

Welke Top 100 de meeste stemmen haalde, zal zaterdagvoormiddag bekend gemaakt worden. De Top 100 zelf is er op zaterdagnamiddag 23 mei tussen 13 en 19 uur op 97.4 FM of online via de livestream.

Oproep aan lokale radio’s in Vlaanderen: wil je net zoals Radio Bingo ruchtbaarheid geven aan toekomstige radioevents, stuur ons je bericht door via onze Contact pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s