Radio Bingo wordt Radio Bedankt

“Ga uit uw dak met onze muziek, maar blijf in uw kot!” Met deze boodschap lanceert Radio Bingo uit Roeselare (97,4 MHz) het project ‘Radio Bedankt’.

“Met ons nieuwe project Radio Bedankt willen we iedereen bedanken die de maatregelen respecteert en in zijn kot blijft en dit ook volhoudt”, zegt Andy Degryse, communicatie verantwoordelijke bij Radio Bingo. “Een dank ook aan iedereen die zich inzet om corona te bestrijden, zoals zorgverleners en medewerkers uit de openbare dienstverlening”.
De luisteraars krijgen uitgebreid de kans om via Radio Bedankt iedereen te bedanken met een berichtje of een verzoekje. “Berichten kunnen ingesproken worden via onze Facebookpagina waarna wij ze dan uitzenden tijdens Radio Bedankt.”

RadioBedankbingo

#playlocal
Radio Bedankt steunt ook alle Belgische artiesten. Elke werkdag tussen 13 en 14 uur hoor je bij Radio Bedankt enkel Belgische muziek, met extra aandacht voor lokale en Vlaamse zangtalenten en muzikanten: van Isabelle A tot Zap Mama.

#CoronaTop100
Wist je dat er veel muziek bestaat die ons huidig leven duidelijk samenvat en dat er al heel wat nieuwe songs zijn gemaakt over corona? “Je kan deze beluisteren in onze Corona Top 100. Elke zaterdag tussen 13u en 19u draaien wij alleen maar songs met een link naar corona en de coronamaatregelen: van You’ll never walk alone tot Blijf in uw kot.”

 #WZCkiezendemuziek
Radio Bedankt laat de bewoners en de medewerkers van woonzorgcentra niet in de kou staan. Zij worden nu hard getroffen door de coronamaatregelen. “Vrijdag 17 april tussen 14 en 16 uur draaien we muziek voor de bewoners van WZC De Waterdam uit Roeselare. Zondag 26 april is het de beurt aan WZC De Hovenier uit Rumbeke”, besluit Andy.

Foto boven: presentator Bart Soenen vanuit zijn thuisstudio. Door de coronamaatregelen presenteren de meeste Bingo medewerkers vanop hun thuislocatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s