Radio Reflex pakt uit met gloednieuwe website

Radio Reflex, de oudste lokale radio van Mechelen (106.2 MHz) en de Rupelstreek (106.9 MHz) heeft haar website vernieuwd.  De nieuwe site is nog gebruiksvriendelijker en maakt voor het eerst gebruik van pushnotifications, waardoor je nog sneller mee bent met het regionale nieuws.

“Onze website is al jaren een mooie aanvulling op het pure radiomaken”, zegt programma verantwoordelijke Bjorn Van Win. “Zo kan je er 24/7 het regionieuws van onze eigen redactie lezen én beluisteren, hebben we een nieuwsbrief met een dagelijkse update van het regionieuws, en kan ook wie buiten het zendgebied woont afstemmen op Reflex via livestream.”

Push notifications

De nieuwe site oogt niet alleen frisser, de jongens in Mechelen hebben ook aan de technologie onder de motorkap gesleuteld. “Samen met onze partner LC Solutions hebben we enkele nieuwigheden toegevoegd. Zo kan je nu bijvoorbeeld pushnotifications ontvangen op pc en smartphone wanneer een nieuw bericht gepubliceerd wordt. We hebben ook een extra livestream toegevoegd, speciaal voor mobiele gebruikers. Zo kunnen deze luisteraars hun dataverbruik beperken”, besluit Van Win.

Reflex lanceerde haar eerste website in 2000. In 2013 werd de website vervangen door de vorige. Met de nieuwe website is Reflex weer helemaal mee en kan het een uitstekende kwaliteit blijven leveren voor al z’n luisteraars en lezers.  Benieuwd? De  website van Radio Reflex vind je hier.

2 gedachtes over “Radio Reflex pakt uit met gloednieuwe website

  1. nu nog fatsoenlijke programma’s. 99% non stop hitparade en amateuristische commercials die elk kwartier terugkeren. Volgens mij luistert er geen 50 man.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s