VRM gaat archief opruimen

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) is op zoek naar een jobstudent ‘logistiek medewerker’ voor de periode van 2 tot en met 15 juli om hun archief op te ruimen .

De VRM is de onafhankelijke toezichthouder voor de Vlaamse audiovisuele media die in het belang van Vlaamse kijkers en luisteraars toeziet op de naleving van de mediaregelgeving, tussenkomt bij geschillen, klachten over en meldingen van mogelijke inbreuken op de regelgeving behandelt en zendvergunningen toekent.

De afdeling Griffie van de VRM wil deze zomer een opkuis doen van het papieren archief. Deze opschoning van het archief is noodzakelijk, men wil enkel de relevante documenten behouden. Daarom moet een groot aantal dozen verwijderd worden. De overige dozen dienen netjes opgestapeld te worden in de voorziene archiefruimte. Hiervoor zoekt men een jobstudent die logistieke ondersteuning geeft aan de teams van de VRM. Er wordt van hem/haar wel verwacht om fysieke arbeid te leveren en dossiermappen in en uit rekken en dozen te halen.

De voorwaarden van en alle bijkomende info over de job vind je op deze link.

Dat lijkt me wel wat: eens snuffelen in oude dossiers waarin de verhoren staan tussen radio x en de VRM over een dispuut over een te hoog zendvermogen, of een hevige discussie met radio y dat het gebruikte Cellflex type nu 1/2″ of 7/8″ was, of monitoringverslagen van de medewerkers D. of J. die vaststelden dat radio z geen enkele lokale informatie uitzond. Misschien vinden we wel afschriften van oude (4 FM) of recente erkenningsdossiers (Hit). Je weet maar nooit wat voor geheimen een archief prijsgeeft.

 

Een gedachte over “VRM gaat archief opruimen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s