Radio Victoria (Halle) zendt Ambi Top 100 uit

Terwijl andere lokale radio’s in Vlaanderen druk in de weer zijn om zenders aan en af te schakelen, straalverbindingen opnieuw af te regelen, logo’s en jingles aan te passen wegens gewijzigde frequentie(s), … doet Radio Victoria uit Halle (105.2 MHz) wat een lokale radio moet doen: werken aan de lokale verankering (en veel fun maken).

Radio Victoria, dat volgend jaar aan zijn 38e jaar in de ether begint, had het geluk om al tijdens de eerste golf in juli dit jaar erkend te worden. De radio voor de Zennevallei en het Pajottenland kon in het najaar de zendvergunning laten vernieuwen en dus bleef er tijd over om regelmatig de boer op te gaan.

Ambi Top 100

Het team van de Halse radio  – 100 % happy music – bouwde een tijdelijke studio in de kerstkroeg van Halle Schaatst, één van de grootste ijspistes van het land die jaarlijks ettelijke duizenden schaatsers over de vloer krijgt.  De ganse kerstperiode presenteert men er geregeld speciale programma’s. Intussen kwamen al heel wat bekende Halleneren langs. Ook de acteurs van De Buurtpolitie (foto hieronder) werden live voor de micro gehaald.

victoria_buurt

Voorlopig hoogtepunt wordt zaterdag 30 december van 11 tot 18 uur wanneer de jongens van radio Victoria de Ambi top 100 uitzenden. Dat gebeurt live vanuit de verwarmde kerstkroeg van de schaatspiste (op 100 meter van het NMBS station van Halle).
Luisteren doe je in Halle en omgeving op 105.2 Mhz en wereldwijd via de webstream of app.  De gedraaide nummers uit de hitlijst zijn te volgen via deze link.

bron foto: Radio Victoria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s