Radio Victoria uit Halle heeft eigen app

De Halse radiozender Radio Victoria (105.2 MHz) lanceerde een eigen (gratis) app. Daarmee kan iedereen – zowel in de streek van Halle en het Pajottenland als daarbuiten – de lokale zender beluisteren.

“Bedoeling van onze eigen app is voornamelijk om naar de livestream te luisteren”, zegt Eddy Cordeyn van Radio Victoria. “Zo moet men geen gebruik meer maken van tuneIn of websites als belgiefm of andere externe apps.”

Maar de Victoria app doet meer dan dat. “Je kan ook meteen de laatste facebook berichten van de radio raadplegen en je krijgt meldingen bij speciale uitzendingen. Radio Victoria zet in op live-uitzendingen en lokaal nieuws en dank zij de nieuwe app kunnen we nog beter onze luisteraars bereiken. Daarnaast geeft de app het laatst gedraaide nummer weer en kan je makkelijker meedoen met wedstrijden”, besluit Eddy.

De app is zowel beschikbaar voor iPhone als voor Android. Men maakt gebruik van de basisontwikkeling van Nobex, terwijl de verdere aanpassingen in eigen beheer worden uitgevoerd.

victoria_app.png
Printscreen van de nieuwe Victoria app

Meer info: http://www.radiovictoria.be/

Noot: Radiomakers die ook graag eens met hun station in het nieuws willen komen op deze weblog, kunnen contact met ons opnemen via deze link.

©Lokale Radio in Vlaanderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s