Nog 2 dagen om te antwoorden op lopende raadpleging

Tot en met 27 januari lopen er bij de dienst Media van de Vlaamse Overheid twee raadplegingen die betrekking hebben met het nieuwe decreet en frequentieplan die eind vorig jaar werden bekend gemaakt.

Bij het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media lopen nog twee raadplegingen met betrekking tot radio. De ene raadpleging betreft een besluit van de Vlaamse Regering dat (onder meer) de erkenningsprocedure bepaalt voor netwerkradio-en lokale radio-omroeporganisaties, de andere raadpleging betreft een besluit van de Vlaamse Regering dat de opstelling van een frequentieplan en de vaststelling van frequentiepakketten bevat.

Doel van deze raadpleging is om belanghebbenden (vb. VZW’s die een radio uitbaten), consumenten en gebruikers toe te laten zich uit te spreken over de nieuwe ontwerpregelgeving die impact heeft op de wijziging en toekenning van frequentiegebruiksrechten.

Uw opmerkingen en commentaren kunnen – niet anoniem –  tot en met vrijdag 27 januari via mail aan mediaraadplegingen@vlaanderen.be overgemaakt worden. Laat u dus nog maar eens goed gaan!

Tegen eind februari zal het rapport met al de bevindingen aan de Vlaamse Regering en de minister van Media, bezorgd worden.  Omwille van privacy-redenen bevat het rapport geen gegevens van de personen of instanties die input hebben bezorgd.

link: https://cjsm.be/media/themas/raadplegingen/lopende-raadplegingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s